8697  21. 2. 2010 15:42:16

Erekce při styku opadne

Dobrý den, mám taký problém když se s partnerkou mazlím, tak mi začne tvrdnout, ale jak začnu myslet že bych do ní měl vniknout, tak je erekce pryč. Stalo se mi to nekolikrát, podle mě je to psychicky problém v hlavě mi při tom běhá myšlenka co když se mi nepostaví bude trapas :-( premýšlím, že zajdu k sexuologovi. Nevíte jestli jsou na to nějaké prášky nebo něco jsem z toho moc zoufalý :-((( poraďte mi prosím.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Samozřejmě, že se to řešit dá, v prvním řadě však lékař musí zjistit pravou příčinu problému a až pak se to léčí. Takže to, že pomýšlíte o návštěvy sexuologa je velice správné. Pokud sám nedokážete ovlivnit vaše myšlenky a spíš myslet na to jak vás partnerka vzrušuje, jaké to bude perfektní, tak skutečně nejlíp uděláte, když čím dřív toho lékaře vyhledáte.

Komentáře uživatelů ...

21. 2. 2010 16:23:41
Tento problém ma vela mladých múžov. Je to ozaj len psychický problém a vzniká zo strachu zo zlyhania. Práve predstava a strach, neistota v sám seba že sa "nepostaví" vám v skutonosti najviac bráni v erekcii. Je to kruh ktorý sa opakuje a čím viac krát zlyháte tým sa utvrdzujú vaše pochybnosti v sám seba a opäť zlyháte. Ak je to trvá už dlhšie navštívte odborníka. Ručím vám, že po dvoch sedeniach budete v poriadku. Alebo skúste sám. Musíte ale žiť! s predstavou, že erekcia pri mazlení sa nemusí vôbec dostaviť a brať to ako normálnu vec. Bez výčitiek a bez sebaobviňovania. Žiadna hanba, NORMÁL. Všetko nech prebieha od predohry, mazlenia, láskania ako vždy, nevšímať si ako sa " ten váš " chová, či má alebo nemá erekciu .Ak mať nebude "jeho" vec, partnerku skúste uspokojiť inak. Zopakujte to i niekolkokrát, ide o to aby sta sa na "neho" nesústredil. Verte že vás pekvapí a keď s ním do hry rátať nebudete "on" sa pridá. A vy získate dôveru sám v seba.
23. 2. 2010 14:11:25
a jakeho odbornika prosim sexuologa??
24. 2. 2010 5:39:04
Ano, alebo urolog,

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie