8701  21. 2. 2010 16:29:16 - anonymka

Uspokojování rukou a gravidita?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná, pokud se partner chvíli uspokojoval rukou a potom tou rukou uspokojoval mě. K ejakulaci ale nedošlo. Pokud by bylo riziko otěhotnění jak mám dále postupovat? Předem děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ne, osobně si myslím, že těhotenství se skutečně obávat nemusíte, pokud k ejakulaci nedošlo, tak nemáte jako otěhotnět.

Komentáře uživatelů ...

tinda
22. 2. 2010 9:38:44
Ahoj, tak neviem čo si mala z biológie ale pokial tvoj partner neejakuloval tak z čoho chceš byť tehotná? To nejde. Ak pred teba niekto položí tanier s jedlom a ty sa nenaješ, ako môžeš byť potom sýta? Rozumieš tomu? Ak ti môžem dať radu radšej sa trošku venuj môžnosti ako byť chránená pred otehotnením. Je množstvo literatúry a tiež na internete je kopec informácii o tom ako otehotnieť ako sa chrániť pred otehotnením ako prebieha oplodnenie a kopec užitočných rád, ktoré by si mala už dávno vedieť. Keď si dosť vyspelá na to aby si praktizovala sex, tak by si mala o ňom aj niečo vedieť. Veľa štastia a hlavne opatrnosti.
25. 2. 2010 22:15:36
Určité riziko otěhotnění tu je. Nedošlo k ejakulaci, ale mohlo dojít k vytečné malého množství předejakulační tekutiny. A tam jsou živé spermie. Ale šance na otěhotnění tímto způsobem zas tak vysoká není. Příště bych to ale stejně neradil. Partnera masturbujte vy, když bude on vás, tak ani při ejakulaci na ruku se nic nestane. Je dost divné, že nedošlo k ejakulaci, takhle by masturbovat neměl, koleduje si o potíže s prostatou. Když se dráždí, tak je nezdravé neejakulovat.
Kacenka [Porodní asistentka]
26. 2. 2010 10:26:57
Za určitých okolností predejakulačná tekutina neobsahuje spermie, je to čistý prostatický sekrét bez spermií, ale pokiaľ tehotná byť nechcete, tak skôr ako penis vnikne do pošvy by mal mať aspoň kondóm. Ak žena užíva ATK tak je po probléme. Z masturbácie sa ale otehotnieť skutočne nedá! Dúfam že už máte aspoň 15 rokov a viete niečo o biológii, preberá sa to v 7 ročníku.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie