8793  25. 2. 2010 13:01:13

Zmokvání kůže na penisu -syfilis?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu věc, která mi nedá spát. Je tomu zhruba 5 let zpátky, co mi zmokval kousek kůže (zhruba 1 cm2) na penisu po masturbaci a potřísnění mým spermatem. Následně se udělal stroupek, který se sloupnul a pod ním byla nová kůže. O žádný vřídek se nejednalo. Tohle se zopakovalo asi dvakrát, daná situace byla vždy stejná. V té době jsem ještě sexuální styk neměl, a popravdě řečeno, mi to vydrželo až doteď. Žádné jiné příznaky jsem nepozoroval, navíc jsem byl tehdy "ňouma" a v zahraničí, takže jsem k lékaři nešel. Žádné další příznaky, co jsou zde popisovány (třeba u syfilidu) jsem nepozoroval. Bylo by vhodné se nechat vyšetřit aspoň nyní na pohlavní choroby? Poslední dobou mám pocit, že mě něco "užírá" zevnitř, mívám pocity na zvracení (zejména v autobusu, stačí mi myslet na to, že ním mám cestovat), občasný třes rukou, ale přisuzuji to stresové situaci, ve které se nacházím. Vím, že je to ve nejspíše sféře sci-fi, ale nemůže se jednat o terciální syfilis?
Závěrem ještě jeden dotaz, našel jsem na internetu možnost zakoupení domácího testu na syfilis (pravda, nedá mi to spát). Dá se tomu věřit?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ne, to se nemůže si alespoň já myslím. Vždyť sám píšete, že jste v té době neměl pohlavní styk. Osobně si myslím, že jste měl obyčejnou mykózu nic víc.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie