8803  25. 2. 2010 17:28:27

Bolest penisu při stopoření

Dobrý den. Už asi týden mě bolí při stopoření penis když ho chci dát směrem dolů. Dřív se mi nic podobného nestalo a k doktorovi se mi s tím jít nechce.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
A proč chcete dávat penis dolů, když stojí? Tomu celkem nerozumím. Zkuste mi to vysvětlit, co vás k tomu vede! Pokud nemáte jiné problémy, nic vás nesvědí, penály, nemáte problémy s močením, tak zatím lékaře nemusíte navštívit. Přestaňte si penis na silu dávat směrem dolu, když máte erekci a je po problému!!!

Komentáře uživatelů ...

25. 2. 2010 20:24:41
Keď dobre rozumiem stoporený penis tlačiť dole? Prepáčte ale aký máte dôvod. Nie je to elestická trubka. Nespravte si nejaký úraz. Mohlo by dôjsť k "zlomeniu". Robte len to čo je vám príjemné a nebolestivé. I tak tých variant je dosť.
11. 7. 2010 9:25:50
Dobrý den. Pred rokem jsem byl u urologa s bulkou na varleti, udelal mi sono a vse bylo OK. Rekl at za 2 mesice prijdu na kontrolu taky vse OK. Uz to bude rok a za 2 mesice mam znovu prijit na kontrolu ale od te doby co jsem tam byl naposled, me zacalo bolet varle (jen kdyz si kontroluju bulku tak obcas na dotek) a v posledni dobe (cca tyden) mam pri stoporeni bolest v okoli varlete (nejsem si jist jestli varlete nebo dolni casti penisu je to takove smisene). Jen jsem se chtel zeptat jestli se skutecne i pres sono nemuze jednat o nador, nebo o nejaky vetsi problem. Dekuji.
16. 10. 2010 19:36:32
Dobry den,ja mam docela podobny problem jako pan dole co predemnou napsal ohledne stoporeni i o bolesti ale bohuzel ta moje je asi o neco zavaznejsi,protoze ja narozdil od pana jsem byl u svyho Urologa i daval jsem aj analyzy jak to obvykle tam davaji,vse ukazalo,ze je s mim Penisem ok v analyzach ale mne to strasne boli pri stoporeni ta hlavicka i nemluvne o to,jak prijde ta erekcemjako by mne to za chvili prasklo...uz mne to boli 2-3 mesice i sex jako drive si ted jen muzu snit,porad te mi prosim co by to mohlo byd i jak se to da vylecit?Dekuju predem za odpoved
12. 11. 2010 15:53:02
mam problem pri prvnim zasunu se hned udelam
2. 12. 2010 17:15:22
:D

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie