8804  25. 2. 2010 17:30:22

Masturbace každý den

Ahoj, strašně rád masturbuj klidně každý den když je čas, ale důvod proč sem píšu je jednoduchý. Já se udělám a to je kolem 5 minut, ale chci masturbovat dál, ale nevím zda-li zase něco "vystříknu" když už jsem vystříkl. A nebo jestli neni nějaká finta na to jak vydržet masturbovat déle díky moc. Jinak je mi 14 let. Díky moc a předem děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dĺžka výstreku pri orgazme závisí čisto od vzrušenia a aj toho, ako dlho si neonanoval. Ak dlhší čas neonanuješ, máš v semenníkoch väčší obsah spermií a tým pádom ich viac pri orgazme vylúčiš. Pokiaľ máš dobrú inšpiráciu na onanovanie alebo ťa príliš vrušuje orálny sex, tvoj penis pri orgazme vyvynie väčši tlak a tým vystrekneš väčšou silou. Pri onanovaní si dráždiš žaluď a kvôli tomu máš pocit močenia, je to bežné, skús sa nedotýkať pri onanovaní žaluďa alebo menej piť a pred onanovaním sa vymočiť.

Komentáře uživatelů ...

25. 2. 2010 18:06:31
Při opakované masturbaci dojde k ejakulaci, ale semena vystříkneš méně. Otázka je, proč to dělat. Masturbace má uvolnit napětí a přebytek semene, opakovaná jaksi postrádá smysl. Čas, než nastane ejakulace, to prodloužit jde, jsou na to způsoby. Ale 5 minut je dosti dlouhá doba, není k tomu důvod. Někteří ejakulují už za 10 vteřin, tam má smysl se tím zabývat. Potom, je ti 14, takže ti nikdo podrobný návod na masturbaci dávat nesmí. Že masturbuješ, to je v pořádku. Pokud by ti někdo dával detailní popisy, jak to dělat, tak tím bude porušovat zákon. Ale jak jsem psal, žádný problém nemáš, stačí jen nevymýšlet blbosti.
14. 10. 2010 0:01:28
nadrzenost

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie