8822  26. 2. 2010 14:08:18

Jak dosáhnout pohodový orgazmus?

Dobrý den, mám 14let, ale chtel bych se zeptat jak dosáhnu pohodového krásného orgasmu. Kdyby mi chtěl někdo napsat diskrétně na email tak neni problém budu čekat díky moc.

Ale můžete psát i sem díky

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tvojej otázke veľmi dobre nerozumiem a radiť ako dosiahnuť orgazmus tak aby sa ti páčil, tu rozhodne také rady nepodávame, pomýlil si si asi poradňu. Toto nie je žiadny zdravotný problém.

Komentáře uživatelů ...

26. 2. 2010 14:17:06
To ti nikdo radit nemůže, porušil by zákon, protože ti je 14 let. Podrobný návod ti nemůže dát vlastně ani do 18 let. Přitom masturbovat sám můžeš, ale nikdo starší tě tomu nesmí učit. Obvykle to zvládne každý sám a dobře. Od 15 smíš dle zákona souložit, ale nikdo ti např. nesmí předkládat pornografický materiál. Takže zkoumej sám, případně si pročítej v knížkách určených pro dospívající.
27. 2. 2010 5:38:07
Žiadnu konkrétnu radu nepotrebujete. Ste na začiatku svojho sexulneho života a všetko sa ešte len učíte. Spoznávate svoje telo po každej stránke. To čo vám bude príjemné najlepšie odhadnete sám. Každému je príjemné niečo iné tak vám ťažko poradí. Postupom dospievania sa to naučíte. Nepredbiehajte, i tie pomalé kroky pri ktorých získavate skúsenosti je treba zažiť aby ste vedel čo je najlepšie. Pomaly ďalej zájdete.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie