8862  28. 2. 2010 6:17:13

Zmenšená varlata!

Zdravím, jsem muž 35-rozvedený-mám syna. Momentálne víc než dva roky pracovně v zahraničí. Posledních 6-8 měsíců postrádam libido a pozoruji výrazně zmenšení varlat. rilezitostny sex je bez prožitku a nekvalitní.
varlata bez bolesti,mirne citliva. celkovy zdravotni stav myslím dobrý. Občas stres, deprese. Obojí v pochopitelně míře.
prosím vás o objasněni mého problému, bližší vysvľtlení a případně možnou léčbu, (alternativni i medikamentozni) bez nutnosti zásahu lékaře. Vyšetření nebo lék na recept je tu problém. jsem totiž v cine a to asi říka vše. Moc děkuji za případnou radu
s pozdravem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte zložitý problém, na ktorý sa tak ľahko nedá odpovedať. Chcete radu, resp. od nás chcete aj liečbu a diagnózu, pretože sa nachádzate v zahraničí. V tomto Vám ťažko pomôžeme, pretože poradňa je tu preto, aby Vám niektoré zdravotné nedostatky vysvetlila a možno pomohla čo ďalej. Ale určite nie je tu poradňa na to, aby stanovila diagnózu, alebo predpísala lieky. Na to sú tu pre vás lekári,ku ktorým s takýmto problémom musíte zájsť osobne. Pokiaľ pozorujete zníženie libida, treba sa osobne obrátiť na sexuológa, riešiť niečo takéto bez jeho osobného vyšetrenia je dosť riziko. Môže to byť zmenou miesta, veľké psychické vyťaženie, vek a podobne. možno aj dôsledkom vážnejšie problému.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot