8910  1. 3. 2010 16:24:03 - hahal

Predkožka nejde pretiahnuť

Ahoj je mi 14 za chvíľu 15 a pri kľudnom stave si pretiahnem normálne predkožku za žaluď, ale pro stoporenom penise ju nepretiahnem úplne iba tak do pólky dá sa to spraviť aj nejak inak okrem obriezky? A vždy keď sa dotknem žaluďa mám nepríjemný pocit a vadí mi to, dá sa to tiež nejak spraviť aby mi to nevadilo v budúcom sexuálnom živote? Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Obávam sa, že bez chirurgického zákroku (obriezky) sa to nezaobíde, keby ste sa o to zaujímal skôr alebo lepšie povedané, keby sa vaša matka o to viac zaujímala vo vašom útlom detstve, tak ste s tým teraz nemusel mať také problémy. Žaluď je veľmi citlivý na dotyk, pokiaľ sa vám bude dať predkožka pretiahnuť, teda lepšie povedané, keď tam predkožka nebude, tak sa aj citlivosť zmení, teda zníži a nebudete mať s tým taký problém. Na vašu sexualitu a kvalitu pohlavného styku v budúcnosti by to nemalo mať žiadny vplyv. Takže doporučujem to rozhodne riešiť čím skôr s urológom. Veľa šťastia!

Komentáře uživatelů ...

hahal
1. 3. 2010 16:25:46
aaaa sory za chyby :jak spravit aby mi to NEVADILO* v buducom sexualnom zivote ?
1. 3. 2010 17:01:33
S tím běž na urologii, malý chirurgický zákrok to zcela vyřeší. Obřízka celková, nebo jen částečná. Případně i jiné zákroky, naříznutí, které povede k rozšíření. Kortikoidní masti vedou k rozšíření předkožky, ale jen dočasnému. Nejlepší by byla asi úplná obřízka, tj. zcela odkrytý žalud, nebo krytý jen zčásti. Vadit by to mohlo hodně, nejen v partnerském sexu, ale i při masturbaci. Předkožka by po ní nešla dát zpět, přitom by zaškrcovala žalud. Kdyby se ti to stalo, tak s tím se musí okamžitě do nemocnice.
2. 3. 2010 9:23:06
Najlepsie by bolo keby si naozaj navstivil chirurga a ten by ti doporucil zakrok trva to cca 10 minut...nieje sa zaco hambit niesi jediny chalan,ktory ma "probelm " s predkozkou...a je normalne ked sa o tom zdoveris aj mamine ta ti bude urcite oporou!
2. 3. 2010 13:48:26
nj tak to pojdem ku tej doktorke ...a s tym citlivim zaludom ? :D
2. 3. 2010 14:30:19
to taktiez spomen u Dr...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot