9016  4. 3. 2010 14:35:13

Problémy s druhou erekci

Chci se zeptat proč když máme s přítelkyní sex a potom třeba za 10 minút chceme znovu, tak už se mi třeba nepostaví a když mi ho honí mám takový už úplně jiný pocit než poprvé, takový jako, no nevím jak to říct, ale necítim třeba úplně ten pěkný pocit jakoby někdy se mi to stává i ve větším časovým rozpětí i hodin. Chtěl bych prostě fungovat třeba za okamžik po tom co se udělám. Děkuju za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
"Chtěl bych prostě fungovat třeba za okamžik po tom co se udělám." - to je sice pěkné, ale to tak v životě moc nefunguje. je jen pár takových jedinců, kterým penis stojí na povel, a tolik hodin kolik chtějí a pak jsou z nich obvykle pornoherci. Vy ale bohužel nejste obdarovaný tímto talentem, tak jako mnoho dalším mužů a musíte se podřídit jenom vášmu tělu a musíte ho přijmout tak jak to prostě je! :-)

Komentáře uživatelů ...

4. 3. 2010 19:42:04
a jeste bych se chtel optat jestli to muze byt tiom ze mam nadvahu a telo je vice unavene je to mozne ze kdyz zhubnu ze se to zlepsi?
5. 3. 2010 9:16:39
Ak ste si vedomý nadváhy, riešte to ! Pomôže vám to spríjemniť život po každej stránke určite i sexuálnej. Ovšem nemúsite i tak byť preborník a stihať sex i 3x za noc. Je to dané genetikou a množstvom pohlavných hormónov. Niekto zvláda viac iný menej. Ale dobre chcete začať . Osobne verím, že so zmenou stravovacích návykov a váhy ziskate i lepšiu sexualnu výkonnosť.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie