906  12. 2. 2009 20:27:14

Pohlavný styk

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, kvôli čomu to môže byť, že pri pohlavnom styku, keď som to už dlho nerobil, tak skoro odídem (vystriekam sa)? A niekedy, sem-tam, mám problémy aj s erekciu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Aké máte problémy s erekciou? Zatiaľ vám zodpoviem teda len tú časť otázky o tom, že dlho nevržíte a podľa vás rýchlo dospejete k orgazmu a ejekulujete. Všetko v našom tele je riadené hormónami. Takže nie nadarmo sa hovorí, že "láska je vlastne chémia". A je tomu skutočne tak! Keď máte od pohlavného styku dlhšiu pauzu, tak ste viac vrušený, a preto nemusíte dlho vydržať. Alebo trpíte predčasnou ejakuláciou, ktorá má svoje riešenie. Pri pohlavnom styku skúste používať hrubší prezervatív, aby ste znížil dráždenie. V lekárni dostať kúpiť špeciálny gél na znecitlivenie, ktorý sa musí vždy použiť s prezervatívem, lebo znecitlivenie by pôsobilo aj na partnerku. Pokiaľ vám ani toto nepomôže vyriešiť váš problém, tak doporučujem navštíviť sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie