9283  12. 3. 2010 22:14:47

Erekce při styku opadne!

Dobrý den, potřebuji radu, mám problém: je mi 19 let a mám problém s erekcí: v tomto veku je to vážně hodně divný:(,
jde o to že když masturbuji problém není a udělám se v pohodě bez problémů pokaždé, ale když se o to snaží moje přítelkyně (i s bývalou to takto bylo) nemůže mě udělat. Při orálním sexu s erekci problém nemám ale když má dojít k sexu tak po chvilce penis ochabne a erekce končí. Přítelkyně mě k erekcí opět třeba pusou dovede, ale pak se to zase opakuje.
Nechápu proč když si to dělám sám problém nemám ani s erekcí ani s ejakulaci, ale s partnerkou po každé ano. Cítím se fakt zvláštně a blbě :( děkuji, prosím o radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
A jak často sám masturbujete? Obvykle to bývá důsledkem časté masturbace osamotě, klesá tím i zájem o sex a pak může nastat tento problém, protože jste zvyklí na seba a vy dobře víte jak se udělat a dovést se k orgazmu. Při sexu to není takové a pokud používáte i kondom, tak citlivost penisu se ještě víc snižuje a pak se rychle stane, že erekce je pryč. Proto doporučuji, aby jste měl jenom pohlavní styk s partnerkou a na nějakou dobu přestal masturbace. Zkuste alespoň jeden měsíc. pokud problém bude pokračovat dál, tak vyhledejte sexuologa. Problém může být klidně i někde jinde.

Komentáře uživatelů ...

13. 3. 2010 14:19:10
Od kolích rokov onanujete???Myslím že ste zviknutý na svoju ruku ale problém može byť aj inde...skuste navštíviť sexuologa....
14. 3. 2010 19:37:29
ja nevim normlane..uz presne nevim od 13? tak nak
15. 3. 2010 21:39:17
Keď masturbujete sám viete presne ako rýchlo a kde sa máte chytiť, pritlačiť aby ste dosiahol erekciu orgazmus. Pokúste sa prijatelku viesť tak aby maximalne zopakovala vaše "chvaty". Problem s erekciou pri prechode na styk je zapričinený rušivými vplyvmi, ktoré sa opakujú a môžu byť v podvedomí. Porozmýšlajte čo vás môže rušiť keď prechádzate na styk. ( možná tehotnosť partnerky, nedosiahnutie orgazmu u partnerky, nejaká obava.... ) proste násť ten dôvod. 0n určite je. Môže to byť i maličkosť, ktorej neprikladate význam. Skúste porozmýšlať a opäť napíšte.
cvaber
30. 12. 2013 15:03:57
Mám úplně ten samí problém :/
Bader
31. 12. 2013 5:13:44
Odpovede sú tu tiež, tak je ťažko nájsť lepšie.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie