9485  18. 3. 2010 22:00:22

Bulka na penisu

Dobrý den, mám dotaz ohledně vřídku nebo něco mu podobného. Asi před měšcem a půl se mi na kořenu penisu u šourku udělal vřídek, tento vřídek byl celkem velký, později se ztratil ale pořád dokola se objevoval a později vypadal jako výrazná žíla, která opět zanikla a potom sem mi udělal opět vřídek který je nyní neměnící se asi 3 týdny, je velký asi 0,5cm, vytéká z něj malé množství hnisu a pod kůži zasahuje hluboko také 0,5cm, je to v podstatě hrozně tvrdá kulička hned pod kůží a na povrchu má nažloutlou barvu. Tu díš se chci zeptat jestli se nemůže jednat o něco nebezpečného. Předem děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tyto problémy si vyžadují vyšetření. I když jste to popsal velice podrobně, netroufám si říct diagnozu. Nejlíp uděláte, když se necháte vyšetřit. Asi nic vážného a strašného to nebude, ale může to být infekční a pokud by se to neléčilo, mohl by jste mít ty problémy často.

Komentáře uživatelů ...

19. 3. 2010 8:55:35
Životu nebezpečné to nebude. Ale je to neprirodzené a nemá to tam byť. Vzhľadom k tomu čo popisujete lekár vás neminie. Radšej pre svoj kľud za ním zájdite. Môže to byť urológ, dermatológ, alebo kožný.
19. 3. 2010 18:10:08
Mockrát vám děkuji za odpověď.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot