9487  19. 3. 2010 0:18:33

Chlamýdie skryté 7 let

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné, mít chlamydie už třeba 7 let a nevědět o nich? S přítelkyní jsem 7 let, jsme si věrní, ona teď má příznaky na chlamydie a čeká na výsledky. Má výtok a prý zápach z pochvy. Před 7mi lety jsem dívky střídal a tam by právě ta možnost nákazy asi byla. Nemám ale žádné příznaky, pálení při močení jsem měl za poslední roky max. 3krát, jinak nic.
Děkuji, Milan

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je, to celkem běžné. Podívejte se na http://www.pohlavne-choroby.eu/article/93/chlamydiova-infekcia-chlamydia-trachomatis.aspx v tom vlastně spočívá zákeřnost těchto sexuálně přenosných nemocí, že moc dlouhou dobu jsou skryté a nemají typické příznaky, které by na problém upozornili.

Komentáře uživatelů ...

19. 3. 2010 8:05:15
Áno je. U mužov sa príznaky nemusia objaviť žiadne, alebo sú tak nevýrazné že si ich nevšimnete. Po tak dlhej dobe môžu prejsť do chronického štádia. Ale na druhej strane bol by ste priateľku už dávno nakazil. A nie až po siedmich rokoch. V súčastnosti ak by ste mal chlamýdie by ste nakazil novú partnerku.Takže u vás a vašej partnerky pôjde o niečo iné. Ak by ale boli potvrdené liečiť sa musíte obaja.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie