9573  21. 3. 2010 20:59:24

Červené svědící pupínky kolem pohlaví

Dobrý den, chtěl bych se zeptat asi po 4 dnech po pohlavním styku s kamarádkou se mi udělali pupínky kolem pohlaví, které hodně svědí. Nemohu se jich zbavit teď se mi dělají už i na těle takové červené flíčky. Prosím o radu a o co jde.
Dělají se u kořene chloupku někdy svědí a cítím i nějaký pohyb na pokošce, ale nic tam nevidím. Moc děkuji za radu jak se toho zbavit? Bojuji s tím už dlouho poslal bych více fotek myslím si, že to jsou asi munky, prosím poradte mi po oholení zmizí ale jen na chvíli děkuji Tom.

Červené svědící pupínky kolem pohlaví

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V tomto Vám ťažko poradím čo to konkrétne môže byť. Pokiaľ sa to objavuje už aj na celom tele, tak treba navštíviť kožného lekára, aby sa na to osobne pozrel. Neviem, či pohlavný styk máte vždy len s jednou osobou, ktorú dobre poznáte, alebo ich striedate. Na to si naozaj musíte dávať pozor. V tomto prípade by bolo zbytočné rady cez internet. Navštívte osobne lekára, najlepšie kožného.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie