9671  24. 3. 2010 14:06:40 - ferdalenka

Bolesti varlat, vyšetření v normě

Dobrý den, příčinou proč Vám píšu jsou mé zdravotní problémy, jelikož tady v Hradci Králové jsem obchodil lékařů dost a nikdo mě nedokázal pomoci. Už téměř 4 roky nedokážu to říct přesně mě trápí bolesti varlat. Mám urologické vyšetření údajně v pořádku, varlata jsou na pouhý dotek velice citlivá a mě to už nenechává klidným. Sužuje mě to při práci i ve volném čase. Bolest vystřeluje i do nohou a do oblasti bederní tam jsou bolesti také dost vysoké. Byl jsem odeslán na vyšetření CT do Fakultní nemocnice HK a výsledek se Vám sem budu snažit opsat: CT dol.2MOP: norm. š. kanálu, L4-5 bez diskopath, L5-S1 malá dorsocirkul. protruze / 2-3mm, snad lehce nápadnější vlevo/. Z: zřejmá HE není patrná, takže česky mě bylo řečeno, že mám něco s ploténkou, ale to prý je normální. Moc Vás prosím zda-li je to možné ozvěte se mě alespoň pár větami jestli mám nějakou šanci na uzdravení. Budu za to moc vděčný s pozdravem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Těžko je takto na dálku řešit takéto problémy, protože to je nutné řešit přímo s lékařem a když jste zatím pomoc nenašel v HK, tak by bylo asi vhodné zajít do jiného města a zkusit to někde jinde, protože já vám s tím moc nepomůžu. Bohužel, ale alespoň si vemte něco od bolesti, aby jste tak netrpěl, nutné je i vhodné spodní prádlo, které by mělo semeníkům poskytovat podporu, aby jen tak volně nevysely. Může to být i tou ploténkou, pokud tam je něco přiskřípnuté, tak rehabilitace nebo masáže by taky nebyly od věci.

Komentáře uživatelů ...

24. 3. 2010 14:55:05
Mate za sebou dosť podrobné vyšetrenia. Pretože v podstate nič konkrétne vám nebolo zistené oplatilo by sa ešte neurologické vyšetrenie. Bolesť vystrelovaná do nôh smeruje k problémom s chrbticou. Skúste sa nechať vyšetriť u neurológa.r.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot