9700  25. 3. 2010 10:39:01 - clarisska

Snaha o těhotenství už 3 měsíce!

Dobrý den, už tři měsíce se snažíme s přítelem o miminko, pořád nic, mám strach že je něco v nepořádku chtěla bych se zeptat jestli je to špatně, že spolu spíme každý den a hlavně je problém otěhotnět když mám nadváhu? Přestěhovala jsem se do Brna až z Karlových varů, zatím tady nemám gynekológa, takže to nemám s kým prokunzultovat. Přejeme si miminko přítel říka, že to bude časem, ale já se bojím že je nějaký problém a nemám v Brně gynekologa takže jsem v háji. Prosim o radu moc prosím jsem bezradná a moc si přeji miminko. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím si, že najít gynekologa není v dnešní době taký problém a chce to jenom zvednou telefon a objednat se. Takže to pro mě problém skutečně není. To že se snažíte o miminko tři měsíce je skutečně krátká doba. Problém vzniká až tehdy, když se vám nepodaří otěhotnět po jednom roku snaženia sa. nebojte se a přestaňte na to tak myslet. ani nevíte jak negativní a kontraproduktivní to je. Psychika se na tom podílí až 60=, takže zaměstnejte se něčím jiným než tužbou po miminku, lebo just se vám to nepodaří. Prostě to tak je. Milování se každý den není moc dobré. Úplně postačí každý druhý nebo každý třetí den. Musíte dát čas, aby sperma stihlo dozrát.Přečtete si dotazy v naší poradně o neplodnosti. Zkuste milování mít hlavně v čase ovulace a tehdy je dobré nemilovat se před tím tak 3 nebo 4 dny, aby jste měla k dispozici kvalitní a plnohodnotné sperma.

Komentáře uživatelů ...

26. 3. 2010 12:08:56
Ahoj ja som otehotnela skoro po troch rokoch. Tiez som z toho mala mindraky,ale nakoniec som to pustila z hlavy a nechala tomu volny priebeh. Otehotnela som necakane. Takze skus to trochu hodit za hlavu. Ja viem ze sa to tazko hovori, ale prinasa to vytuzene ovocie. Vela stastia.
29. 3. 2010 16:21:13
Ahojik moc dekuji za radu, snazim se na to moc nemyslet ale je to hodne tezke.moc si prejem mimisko.dekuji.
Kacenka [Porodní asistentka]
29. 3. 2010 22:48:48
Neboj sa dieťatko príde, ale obmedzte to milovanie ako som už hore písala a odreaguj sa od tých myšlienok. Skutočne to pomáha!

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk