9789  28. 3. 2010 14:55:28

Masturbace mě moc nebaví

Dobrý den, je mi 13 a ještě jsem neejakuloval a masturbace mi nepřináší nějaký velký požitek. Myslím si že je to tím, že ho mám jen 7cm dlouhého a pri erekci nejde stáhnout předkožka přes žalud(to už se řeší s lékařem, na to se neptám). Je tedy možné že je to tím a jestli budu ejakulovat až tehdy, kdy mi pujde přetáhnout a budu ho mít většího? Všichni ve třídě už ejakulaci měli a mají ho také mnohem většího.
Díky za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je spávne pokiaľ svoj problém s predkožkou na penise riešiš s lekárom. Neboj, všetko bude dobre. To, že neejakuluješ je vekom, nie predkožkou, že ju nemôžeš stiahnuť cez žaluď. Niekto je vyvinutý už skôr a preto mu idú spermie, ty ešte zrejme nie, tak musíš na to chvíľu počkať. Trpezlivosť ruže prináša, to je jedno porekadlo, ktoré je naozaj pravdivé. Chápem, že ťa to asi trápi, keďže tvojim kamarátom to už ide. Ale na tvojom mieste by som počkal, máš 13 rokov, ešte si nezmeškal nič a ani nezmeškáš.

Komentáře uživatelů ...

28. 3. 2010 20:34:19
Pokud tě masturbace nebaví, nenuť se do ní. Až s lékařem vyřešíš stahování předkožky dozadu, může řešit toto. Ale masturbovat byl měl proto, že tě to uvolnuje, ne kvůli klukům, aby ses mohl pochlubit, že taky ejakuluješ. Víš, oni taky nemusí všichni říkat pravdu.
28. 3. 2010 20:54:38
děkuji za odpovědi, zvedli jste mi sebevědomí :)
29. 3. 2010 13:43:27
Dobry den, je mi 14 rokov moj problem je to ze mi nejde stiahnut predkozka a mam ho len 12 cm bojim sa ze problem s tou predkozkou my nejako ovplyvni velkost penisu myslite ze sa to moze stat? Nepovedal som o tom probleme nikomu pretoze sa hanbim prosim poradte. DAKUJEM.
Kacenka [Porodní asistentka]
29. 3. 2010 14:14:51
S predkožkou je nutné ísť k urológovi, ten rozhodne či sa bude musieť odstrániť alebo nie.
29. 3. 2010 21:03:43
Že ti nejde přetahovat předkožka, za to se stydět nemusíš, to je docela častý problém. Zanedbalit tady něco spíš rodiče a dětská lékařka. 12 cm je dostatečná velikost i pro dospělého muže. Sice menší penis, ale v rámci normy. Patrně ti ještě o kousek povyroste, takže zde problém není. Operaci předkožky provádí na dětských chirurgiích, urologická oddělení bývají pro dospělé. Jen velké urologické kliniky mají oddělení dětské urologie. Lze i zajít za dětskou lékařkou, pokud by předepsala kortikoidní mast, předkožka lze pak někdy přetáhnout. Ovšem účinnek masti bývá jen dočasný.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie