9798  28. 3. 2010 18:44:08

Červené místa na penisu po styku

Dobrý den, někdy po pohlavním styku s partnerkou se mě objěví na žaludu zarudlá místa a také to svědí a mám to pak 2 dny a občas i bílý povlak. Pomáhá když si penis po pohlavním styku umyji vodou, ale zajímalo by mě co to je.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím si, že to buď podrážděné, nebo máte mykotickou infekci. partnerka nemá bílý výtok, který by jí svědil? Pokud ano, tak je nutné to léčit je to infekce, kterou si často dávají mezi sebou partneři. V lékárně si kupte antimykotickou mast a vždy si to natřete, když se to objeví.

Komentáře uživatelů ...

29. 3. 2010 5:19:03
Používate prezervatív? Sú časté prípady alergie ne latex z prezervatívu. Vtedy môže byť penis "zarudlý", alebo obsypaný malými pluzgierikmi. Bielky povlak môže byť zapríčinený infekciou vašej partnerky. Bolo by vhodné aby absolvovola vyšetrenie. V prípade že bude mať odporúčanú nejakú masť , pár dni ju používajte i vy. Po pohlavnom styku je vhodné penis si umyť.r.
29. 3. 2010 15:51:36
Nene bez kondomu;-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie