9810  29. 3. 2010 11:17:26

Hirsuties papillaris alebo condylomata acuminata

Dobrý deň, mám 25r a už od puberty mám po obvode penisu malé biele pupáčiky, ktoré sú stále na rovnakom mieste, ich počet ani veľkosť sa nijak nemení. Za odpoveď vopred ďakujem.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Hirsuties papillaris alebo  condylomata acuminata

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak ste si našiel tieto latinské názvy, tak verím, že ste k tomu videl aj fotografie týchto problémov a ak by ste si to porovnal s vaším penisom, na ktorom ja nič teda nevidím, tak by ste zistil, že ani jedno ani druhé. Jedine čo som si všimla sú výraznejšie žily ale s tým tiež nie je nutné nič robiť. Jedine podľa dotazu si ymslím, že máte tedy Hirsuties papillaris ale na fotke nie je skutočne nič vidieť. A sám dobre viete, že tieto vyrážky sú normálne, teda fyziologické a nevyžadujú si riešenie.

Komentáře uživatelů ...

1. 11. 2010 22:43:11
Pokud je to bile, je to na 99% ok. Zvlaste v popisovanem miste tomu tak byva. Jde o mazek, ktery se prubezne vytvari kazdemu, ale u nekoho je to viditelnejsiprotoze se ucpavaji se pory mazkem. Zpravidla je to pripad muzu, kteri jsou i nachylnejsi na akne. NEJSOU to Condylomata. Dejte do Googlu "Condylomata", vyhledavat obrazky, a uvidite spoustu nebilych a opravdu velikych bradavic na sobe. Zpravidla cela hnizda, ktera rostou pres sebe. Velikosti i 5 a vice mm s casovou progresi. Na te vasi fotce opravdu nic neni. Tohle je klasicka podoba Condylomat : http://derma.freehostia.com/derma_slike/30_condylomata_acuminata.jpg
30. 1. 2011 0:14:22
to je v pohode..ja som mal codilomata acuminata ..čo je ovela horšie ..ale našťastie som si to vyliečil za pomoci kožnej lekárky..
Skeaty
6. 4. 2013 20:36:47
Skoro na kazde fotce co jsem videl je zarudly kraj na zaludu.to je normální???myslel jsem ze je to zánět ...doufám ze někdo odepise :(

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot