9903  31. 3. 2010 18:00:33

Kondylomata a očkování

Dobrý den, tak dnes jsem se byla nechat naočkovat proti rakovině. Tři roky mám stálého přítele a před rokem se mně objevily kondylomata, jak jsem Vám už psala (a vy mně několikrát odepslaa, za což jsem nesmírně vděčná) Ale dnes mně moje paní doktorka řekla, že tu infekci jsem získala na 90% nějak v půlce našeho vztahu (musel mně zahnout přítel-naznačila), že bradavice se objeví tak do roku od nakažení. Později je to prý velmi nepravděpodobné a že přítel, když i nic nemá, tak se mu už ani nevytvoří. i kdyby se mu třeba za pět let nějak oslabí imunita, že už se mu nevytvoří, že to už je moc pozdě od nákazy. Ale že mně to nemůže tvrdit najisto, že se zeptá radši ještě imunologa. Teď bych nechtěla všeobecné info o HPV ale znát konkrétně Váš názor, zda si myslíte, stejně jako má gynekoložka, že je málo pravděpodobné, že se mně udělaly kondylomata po 2 letech? Že k nákaze muselo dojít mnohem později? Čistě Váš názor.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Já si stojím za tím co jsem vám už několikrát napsala. Je známo, že nikdo neumí přesně říct, kdy se člověk nakazil a nemůže z toho nikoho vinit, jen když tak sám sebe, že si nedával větší pozor a nechránil se kondomem. HPV může být i několik let skryté a vůbec se nemusí projevit je to otázka imunity ale to se už fakt opakuji.

Komentáře uživatelů ...

2. 4. 2010 14:16:32
Ano, vím, že jste mně to užpslaa- mockrát-snažím se dát dohromady co je asi fakt, vy i jiný pan lékař mně řekl to samé, jen moje doktorka tvrí opak.Vidím, že jste se shodli na stejném s panem doktorem. Je mně jasné, kdo je pak "vzdělanější" v oboru o HPV. Moje paní doktroka to nebude.Děkuji.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie